Chocolite sfaturi de la experți care vă pot ajuta la reducerea colesterolului din organism

Sfaturi de la experți care vă pot ajuta la reducerea colesterolului din organism

Chocolite Nivelul de colesterol persoane, de obicei, nu-mi pasă, atâta timp cât medicul său în timpul studiului, subliniază că rezultatele nu sunt foarte bune, și că trebuie să ia în considerare, la nivelul a scăzut. Cum se face? Se poate spune că eforturile de a reduce nivelul de colesterol din sânge nu are nimic, Chocolite că ar fi o persoană nu poate face față. În principiu, esența generale recomandări pentru un stil de viață sănătos – pur și simplu, poate fi o dieta un pic mai specific.

Chocolite nivelul de colesterol prospějete că extragerea lor.

Medicamente pentru pierderea în greutate îmbunătățește echilibrul între bine și rău colesterol, de aceea nadvakrát. Ajuta în acest lucru poate, chiar și o mică pierdere de masă Chocolite corporală: și cade de la trei până la cinci kilograme în plus ar trebui să îmbunătățească rezultatele dumneavoastră de sânge.

ChocoliteCu privire la modul corect de a pierde in greutate, nu-ți fie frică să se consulte cu experții. De asemenea, nu sunt așteptări ca te-a lovit de dulce, dar ceea ce într-o zi poti petrece o oră în fitku. Pentru că dacă acest lucru nu va fi în stare, este dificil de a menține motivația și de a nu cădea din nou într-un vechi stereotip. Gândiți-vă la dumneavoastră în avans, ca Chocolite și cele mai multe dintre atracțiile de obstacole, care pot ajuta la pierderea in greutate împiedică: lipsa de timp, greu de grija față de familie, ritualuri nesănătoase și așa mai departe.

În scopul de a îmbunătăți nivelul de colesterol, ar trebui să acorde mai complex de activitate fizică de la 30 la 60 de minute pe zi – și nu neapărat în întregime, pot fi împărțite în exercițiu, chiar și pe desetiminutovky. În timpul săptămânii, trebuie să treacă cel puțin 150 de minute.

Localizați mișcare, Chocolite care va juca: du-te la rapid plimbare, a face pe bicicleta sau mers pe jos, înot, mai bine chiar și cu un prieten, dar este întotdeauna necesar pentru a pentru tine, pentru ca sportul nu a fost o necesitate, dar și plăcută.

Nivelul de colesterol este foarte important pentru a urmări ceea ce mananci. Lista de produse, care se simt bine limita, dar nu de uimire: galbenusul de ou, organe, lapte (sursa de colesterol), precum și de grăsimi, în special grăsimi saturate și transmastné.

De risc, prin urmare, mâncăruri prăjite, ztužené grăsimi, carne grasă, produse Chocolite lactate grase, kupované cookie-uri, chips-uri și bomboane, și așa mai departe.

Chocolite pe peretii vaselor de sange, a aterosclerozei.

Produsele care in dieta pentru a reduce nivelul de colesterol, dimpotrivă, se potrivește, veți găsi într-o cutie.

Deși studiul efectelor aditivilor alimentari asupra colesterolului până când nu s-au confirmat, unele suplimente alimentare utile pot fi. În general, dacă încercați, prejudiciul nu ar trebui să – pur și simplu nevoie pentru a discuta despre aplicarea lor cu medicul dumneavoastră sau cuChocolite farmacistul pentru a identifica posibilele Chocolite interacțiuni cu medicamente pe care le luați. Se recomandă, de exemplu, suplimente care conțin fibre dietetice: tarate de ovaz, clar de patlagina sau de orz.

Ajuta pot, de asemenea, extracte de anghinare și de ceai verde, ulei de pește, acid nicotinic sau proteine cu sóje. Nivelul de LDL si a colesterolului Chocolite total, reduce bad syrovátkovým proteine: cumpără în principal în magazine specializate, și conține, de asemenea, instrucțiunile de utilizare. În primul rând, femeile după menopauză și persoanele care au în sânge a colesterolului cu adevărat o mulțime, puteți să-l reduce ajuta semințe de in.

Impactul asupra nivelului Chocolite de colesterol, se leagă și de usturoi (čerstvému diferite doplňkům suplimente cu conținutul său). Unele suplimente alimentare din roșu fermentat de orez (orez cu ciuperca Monascus purpureus) conțin substanțe monacoliny, iar monacolin K este o substanță care include mai multe medicamente pentru a reduce nivelul de colesterol, cum ar fi Lovastatină. Din păcate, este dificil de a determina ce anume conținutul acestei substanțe în aditivii alimentari, care, în scopul de a vinde – experți prin urmare, atunci când consumul lor nu este recomandată cu deosebită precauție.

Cel mai bun, dar, desigur, în cazul în tratarea nivelului ridicat de colesterol, Chocolite în general, nu poate fi. Profilaxia nu este complicat: în general, un stil de viață sănătos. Respectarea optimă în greutate, inteligentă mișcare, limitarea consumul Chocolite de alcool, nekuřáctví, dieta cu un număr limitat de grăsimi, bogată în legume, fructe și produse din cereale integrale.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *