Ce este un antidepresiv și cum funcționează acestea?

Ce este un antidepresiv și cum funcționează acestea?

Pastile de fericire, ca, uneori, antidepresivům, de asemenea, spune că nu există nici între oameni obișnuiți prea bună reputație. De obicei, acest lucru se datorează doar cu low informații despre aceste medicamente. Utilizatorii de antidepresive, în cazul în care pentru a trata recunosc, ca de obicei, mediul lor, de multe ori sunt considerați proști și mental instabilă de personalitate. Dar tema antidepresive mult mai complicat, deoarece sunt folosite nu numai în tratamentul depresiei, cum sugerează și numele, dar și în tratamentul multor alte boli.

Pentru fiecare persoană acționează în mod diferit.

Pentru fiecare persoană acționează în mod diferit.Depresie sunt unele dintre cele mai comune boli psihice, în general, și mulți oameni diagnosticul lor, și niciodată nu va afla. Potrivit OMS (World Health Organization) în întreaga lume, chiar și de până la 350 de milioane de persoane care suferă de depresie. Există diferite tipuri de depresie, cum ar fi diferite tipuri de boli psihice, care merg mână în mână cu anxietate.

Dar cum de a distinge o gravă depresie de obicei splínu sau de tristețe? “Tristețea, splín sau stres se confruntă, uneori, în viața fiecăruia dintre noi. Depresia poate vkrádat în viața noastră, treptat, aproape imperceptibil. Începe oboseala, congestie și de stres, continuă, în ciuda iritabilitate, mai hádavost, starea de spirit rău și un sentiment de nemulțumire, pentru apariția de sentimente de teamă, de tristețe, nemulțumire. Este treptată de semne de avertizare”, – spune psihologul Petru Měchýřová de consultare cu Medicul.cz.

În depresie, putem determina o stare, care durează mult timp și nu este ceva de a atenua, a slăbi. Poate, în cazul în care simptomele persistă, deși a trecut inițială, cauzele de starea de spirit proasta. “Această limită poate fi, atunci când o persoană descoperă că-i aceste stări încalcă viața de zi cu zi și, în același timp, se simte că el însuși nu se ocupă,” explica psihologul Měchýřová.

Tratamentul de depresie, de obicei, pentru o lungă perioadă de tor

Tratamentul de depresie, de obicei, pentru o lungă perioadă de torși include, în afară de modificările stilului de viață, cum ar fi creșterea activității fizice, îmbunătățirea obiceiurile de somn și alimentare, precum și unele forme de psihoterapie, și, ca de obicei, de asemenea, antidepresive.

“Le ajuta să se stabilizeze, pentru a reduce aceleași gânduri și sentimente. Bine fix un bun psihiatru. De obicei, este nevoie de cel puțin 10 – 14 zile înainte de a începe să lucreze, și să ia cel puțin un an și jumătate. Dar însăși antidepresive depresia nu este tratată, aceasta nu este pur și simplu. Va trebui să lucreze la propriile modificări, și aceasta cu ajutorul psihoterapiei”, – a spus ea Měchýřová.

Antidepresive, cu toate acestea, mulți oameni nu doresc să, dar, potrivit experților, acestea nu trebuie să se teamă. Următorul articol vă poate ajuta să obțineți la întrebarea de un nou tip de antidepresive.

Antidepresivele au unul pe altul impact Te poate surprinde, că, uneori, la unele persoane, un tratament cu medicamente antidepresive, în general, nu durează. Potrivit experților, doar o treime din pacienții care au luat antidepresive remarcat îmbunătățirea stării lor, o treime au răspuns la tratament doar parțial și încă o treime nu reacționează la aceste medicamente, în general.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *