Același lucru este valabil și efecte secundare antidepresivele.

Același lucru este valabil și efecte secundare antidepresivele.

Tipice efecte secundare populare de antidepresive, cum ar fi creșterea în greutate, sindromul metabolic, creșterea nivelului de zahăr în sânge, și, de asemenea, diferite tipuri de tulburări sexuale. Cu toate acestea, efectele secundare și nivelul lor variază de la persoană la persoană, astfel încât fiecare pacient răspunde la tratament în mod diferit.

Antidepresivele sunt utilizate nu numai în tratamentul depresiei

Antidepresivele sunt utilizate nu numai în tratamentul depresieiDeja numai datorită numelui, cei mai mulți oameni se conectează antidepresive în tratamentul depresiei. Cu toate acestea, aceste medicamente pot trata, de asemenea, și alte probleme mentale, cum ar fi iritabilitate sau oboseală sau chiar dureroase sau cronice, de migrene.

Dr. Norman Sussman, profesor de psihiatrie la universitatea din new york, a explicat server msn.com antidepresivele pot trata si alte probleme de sanatate, cum ar fi premenstrual дисфорического tulburare sau tulburare de anxietate generalizată. Unele antidepresive, în conformitate Сассмана prescrie, de asemenea, pentru ameliorarea durerii și ca un ajutor atunci când încearcă să renunțe la fumat. http://tompreso.info/

Antidepresivele au o largă clinice de utilizare, adaugă psihologul Měchýřová. De bază sfaturi, este un episod. În cazul în care asamblarea corectă are loc în termen de câteva săptămâni, pentru un efect bun de la 60 până la 80% din tratament. Totodată, a fost, de asemenea, dovedit că moderne antidepresive sunt eficiente chiar și în tratamentul, de exemplu, fobia sociala, tulburarea de panica, tulburarea obsesiv-compulsivă, tulburare de stres post traumatic, depresie bipolara, dar și sindromul de colon iritabil, нейропатическая durere, bulimia.

Există mai multe tipuri de antidepresive

De medicamente, care, împreună, sunt numite antidepresive, într-adevăr o mulțime, precum și, desigur, o varietate de efecte. Alegerea potrivita antidepresive poate fi asimilat cu alegerea de îmbrăcăminte, care se aseaza perfect. Fiecare pacient este unic și necesită tratament direct pe comanda. Uneori, ar trebui să încercați mai multe tipuri de antidepresive,

Pentru ca medicul a spus că ar fi mai bine să se angajeze.

Pentru ca medicul a spus că ar fi mai bine să se angajeze“Există și herbální medicamente, extract de třezalky punctul în care s-a dovedit că are un efect pozitiv asupra ușoare, medii și severe de depresie. Și de la ei, dar poate fi un fel de efecte secundare (vertij, probleme cu intestinele, sensibilitate crescută la lumină), de aceea trebuie să aibă grijă de depunerea corectă”, a spus psihologul Měchýřová.

Antidepresive vă nezvednou imediat starea de spirit

Dacă ai позволяешь se administrează antidepresive în așteptarea imediată o stare de spirit bună, până la euforie, veți fi dezamăgiți.

“Antidepresive nu zneužitelná,” spune-mi, doctor Сассман și a adăugat că nu este de pastile de fericire, sau după utilizarea lor nu veți experimenta o bucurie până la un sentiment de încântare. Înainte de a începe antidepresive, în general, de a lucra, de ceva timp este nevoie, desigur, nu funcționează, în principiu, stimulente, pastile sau droguri, cum ar fi cocaina sau marijuana. Dacă depresia sau alte probleme netrpíte, decât să ia antidepresive, veți obține doar efecte secundare.

Nu va schimba identitatea

Mitul despre schimbarea de identitate la administrarea de antidepresive deja mulți oameni dezamăgiți de aplicare a acestora, cu toate acestea, potrivit experților, nu se bazează pe adevăr. Deși unele tipuri de antidepresive, cum ar fi inhibitorii selectivi ai recaptării serotoninei (SSRIs din limba engleză selective a serotoninei invers inhibitors), pot crea anumite blocaje emotionale si de a reduce viteza de reacție la lucruri pe care, ca de obicei, rozesmutnily sau rozveselily, nu poate modifica tine, ca om.

“Vor schimba valorile lor, nu se poate schimba nucleul personalității,” ubezpečil dr. Sussman.Nu esti nebunDe ce nu luați antidepresive, desigur, nu înseamnă că ești nebun, sau că suferiți de probleme mentale grave.

Antidepresivele pot ajuta cu adevărat oamenii care suferă de depresie, și pentru cei ale căror dezechilibru chimic în creier, doar un pic, inegale. .

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *